050 340 4488

Stailaamamme asunnot käyvät kaupaksi.

Koto stailaa myytävistä asunnoista viihtyisiä ja puoleensavetäviä. Ammattilaisina näemme ostajan kannalta jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut ja teemme toteutukset aina nopealla aikataululla. Olemme vakuuttuneita, että harmoninen kokonaisuus houkuttelee tekemään ostopäätkösen. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluu niin kiinteistövälittäjiä kuin yksityisiä asunnonmyyjiä. Stailauspalveluiden toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa sekä pääkaupunkiseudun kehyskunnat.

 

Stailaukset yksityisille ja yrityksille

Stailauksen tilaaminen

Soitto tai sähköposti meille, sekä lyhyt selvitys kohteesta. Yleensä riittää pohjapiirustus ja muutama kuva, jotta näemme kokonaisuuden ja sen tarpeet. Tarjouksen työstä saat välittömästi. Meillä on mittava kalustamiskapasiteetti nopeaan ja laadukkaaseen toimintaan.

Stailauksen hinta

Hinnoittelemme jokaisen työn erikseen, mutta esimerkkinä myyntiin menevä tyhjillään oleva 1h + k on yhteensä 1240€. Työ pitää sisällään tavaranoudot, kuljetuksen, stailauksen, sekä purkamiseen tarvittavan työn ja takaisin kuljetuksen alueella Helsinki, Vantaa, Espoo sekä pääkaupunkiseudun kehyskunnat.

Jos kalusteet jäävät asuntoon, määrittelemme kuukausivuokran joka on 100-800€, riippuen tavaramäärästä. Ensimmäisen kuukauden kalustevuokra sisältyy stailauksen hintaan.

Stailauksen eteneminen

Sovimme stailauspäivän ajankohdan sekä käytännön järjestelyt asiakkaan toiveen mukaan. Ammattilaisemme hoitavat työn avaimet käteen periaatteella. Vuokraamme kalusteita ja somisteita tarvittaessa myös pidemmäksi aikaa ja erilaisiin tarpeisiin. Stailauksen purku hoidetaan sovitulla aikataululla.

Stailauksen hyödyt

Hyvin toteutettu myyntistailaus lyhentää kohteen myyntiaikaa sekä lisää huomattavasti mielenkiintoa asuntoa kohtaan. Meillä on useamman vuoden kokemus stailausten toimivuudesta myynnin edistäjänä. Moni kiinteistövälittäjä ja yksityinen kodin myyjä on huomannut stailauksen tuoman edun ja käyttää aktiivisesti palvelujamme oman työnsä vahvistuksena.