Stailaus by Koto

Stailatut asunnot käyvät kaupaksi

Suunnittelemme ja stailaamme myytävistä asunnoista viihtyisiä ja puoleensavetäviä. Ammattilaisina näemme ostajan kannalta jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut ja teemme toteutukset nopealla aikataululla. Harmoninen ja selkeä kokonaisuus houkuttelee tekemään ostopäätöksen ja myyntiajat lyhenevät. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluu kiinteistövälittäjiä, rakennuttajia sekä yksityisiä asunnonmyyjiä ja sijoittajia. Tuotamme stailauspalvelut pääkaupunkiseudulla sekä sen kehyskunnissa.

Stailaukset yrityksille ja yksityisille

Tilaus

Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia, jossa kerrot lyhyesti kohteesta. Yleensä meille riittää pohjapiirustus sekä muutama valokuva kohteesta, jotta näemme kokonaisuuden sekä sen tarpeet. Tarjouksen työstä saat välittömästi. Meiltä löytyy mittava kalustamiskapasiteetti nopeaan ja laadukkaaseen stailaukseen.

Toteutus

Sovimme stailauspäivän ajankohdan sekä käytännön järjestelyt asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattilaisemme hoitavat työn avaimet käteen periaatteella. Vuokraamme kalusteita ja somisteita tarvittaessa myös pidemmäksi aikaa ja erilaisiin tarpeisiin. Stailauksen purku hoidetaan sovitulla aikataululla.

Hinta

Jokainen työ hinnoitellaan erikseen ja esimerkiksi myyntiin menevän tyhjillään olevan yksiön stailauskustannus on 1240 €. Työ pitää sisällään stailauksen ja purkamisen sekä kuljetukset pk-seudulla sekä kehyskunnissa. Jos kalusteet jäävät asuntoon, määritellään kalustolle kuukausivuokra. Ensimmäisen kuukauden kalustevuokra sisältyy stailauksen hintaan.

Hyödyt

Hyvin toteutettu myyntistailaus lyhentää kohteen myyntiaikaa sekä lisää huomattavasti mielenkiintoa asuntoa kohtaan. Meillä on useamman vuoden kokemus stailausten loistavista tuloksista myynnin edistämisessä. Moni kiinteistövälittäjä ja yksityinen kodinmyyjä on huomannut stailauksen tuoman edun ja käyttää aktiivisesti palvelujamme osana myyntiprosessia.

Stailaamiamme kohteita

Varaa aika veloituksettomaan arvointikäyntiin.