050 337 2398

Stailaamamme asunnot käyvät kaupaksi.

Koto suunnittelee ja stailaa myytävistä asunnoista viihtyisiä ja puoleensavetäviä. Ammattilaisina näemme ostajan kannalta jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut ja teemme toteutukset aina nopealla aikataululla. Harmoninen ja selkeä kokonaisuus houkuttelee tekemään ostopäätöksen ja myyntiajat lyhenevät. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluu kiinteistövälittäjiä, rakennuttajia sekä yksityisiä asunnonmyyjiä ja sijoittajia. Stailauspalveluiden toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa sekä pääkaupunkiseudun kehyskunnat.

 

Stailaukset yksityisille ja yrityksille

Stailauksen tilaaminen

Soita tai lähetä meille sähköpostia, jossa kerrot lyhyesti kohteesta. Yleensä riittää pohjapiirustus ja muutama kuva, jotta näemme kokonaisuuden ja sen tarpeet. Tarjouksen työstä saat välittömästi. Meillä on mittava kalustamiskapasiteetti nopeaan ja laadukkaaseen stailaukseen.

Stailauksen hinta

/kkHinnoittelemme jokaisen työn erikseen, mutta esimerkkinä myyntiin menevä tyhjillään oleva 1h + k on yhteensä 1240€. Työ pitää sisällään tavaranoudot, kuljetuksen, stailauksen, sekä purkamiseen tarvittavan työn ja takaisin kuljetuksen alueella Helsinki, Vantaa, Espoo sekä pääkaupunkiseudun kehyskunnat. Jos kalusteet jäävät asuntoon, määrittelemme kuukausivuokran joka on   248-992€, riippuen tavaramäärästä. Ensimmäisen kuukauden kalustevuokra sisältyy stailauksen hintaan.

Stailauksen toteutus

Sovimme stailauspäivän ajankohdan sekä käytännön järjestelyt asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattilaisemme hoitavat työn avaimet käteen periaatteella. Vuokraamme kalusteita ja somisteita tarvittaessa myös pidemmäksi aikaa ja erilaisiin tarpeisiin. Stailauksen purku hoidetaan sovitulla aikataululla.

Stailauksen hyödyt

Hyvin toteutettu myyntistailaus lyhentää kohteen myyntiaikaa sekä lisää huomattavasti mielenkiintoa asuntoa kohtaan. Meillä on useamman vuoden kokemus stailausten  loistavista tuloksista myynnin edistämisessä. Moni kiinteistövälittäjä ja yksityinen kodin myyjä on huomannut stailauksen tuoman edun ja käyttää aktiivisesti palvelujamme osana myyntiprosessia.