050 340 4488

Sisustussuunnittelu

Suunnittelemme koteja ja tiloja joissa viihdytään. Autamme miellämme myös sinua.

Miten sisustus­suunnit­telu­projekti etenee?

 

Kaikki alkaa tutus­tumalla tulevaan muutos­kohtee­seen. Ensim­mäisellä tapaa­mi­sella käydään yhdessä läpi muutoksen laajuus, toiveet sekä aika­taulu toteutukselle. Tapaamisen jälkeen tehdään hinta-arvio suunnittelusta. Sopimuksen synnyttyä aloitamme sovitun suunnittelu­työn.

Tapaamiset voidaan tarvittaessa joustavasti hoitaa myös virtuaalisesti, joten kysy rohkeasti. Katsotaan yhdessä mikä on paras keino virtuaalitapaamiselle.

Kun ideat materiaaleista, väreistä ja toiminnallisuudesta ovat hahmottuneet, tapaamme välipresentaation merkeissä. Tämä vaihe antaa mahdollisuuden nähdä hieman tulevaa ja tehdä tarvittavia muutoksia sekä tarkentaa ajatuksia projektin tiimoilta. Vaihe on tärkeä, jotta molemmat osapuolet pääsevät vaikuttamaan oikealla tavalla lopputulokseen.

Kun suunnitteluprojekti on valmis, teemme siitä kirjallisen huonekortin, jossa on eriteltynä kaikki suunnitellut valaistusratkaisut, kalusteet, materiaalit, värit sekä niiden tarkemmat tiedot. Jos kyseessä on kokonaisvaltainen tilasuunnitelma, rakenteisiin puuttuva muutos tai uudiskohde, teemme pohjapiirustukset ja esittelemme niissä huonekalujen sijainnit ja mahdolliset muutokset seinien sekä oviaukkojen ym. suhteen. Piirrämme yleensä 3D-kuvat suunnittelmiemme tueksi ja visuaalisen tunnelman hahmottamiseksi.

 

Mietityttääkö tulevan muutoksen hinta?

Tuntiveloituksemme on 89€/h (sisältää alv 24%). 

Projektinjohdolliset työt suoritamme 79€/h (sisältää alv 24%).

Tässä suuntaa antavia hintaesimerkkejä päätöksesi tueksi (sisältäen piirtämisen, kalusteet ja valaisimet, pinnat ja verhot, sekä materiaalikortin):

  • Olohuone (koko 20-30m2): noin 12-18h
  • Makuuhuone (koko 10-20m2): noin 9-12h
  • Keittiö: noin 20h
  • WC tai pesutilat: noin 12-15h
  • Yksiö: 20-30h
  • Kaksio: 25-35h
  • Neljä huonetta + k: 50-80h

Nämä esimerkit ovat siis karkeita arvioita, koska asuntojen koot ja niiden muutostarpeet vaihtelevat suuresti.

 

Varaa aika veloituksettomaan arviointikäyntiin