050 337 2398

Sisustussuunnittelu

Suunnittelemme koteja ja tiloja joissa viihdytään. Autamme miellämme myös sinua.

SIsustussuunnitettelu

Miten sisustus­suunnit­telu­projekti etenee?

 

Kaikki alkaa tutus­tumalla tulevaan muutos­kohtee­seen. Ensim­mäisellä tapaa­mi­sella käydään yhdessä läpi muutoksen laajuus, toiveet sekä aika­taulu toteutukselle. Tapaamisen jälkeen tehdään hinta-arvio suunnittelusta. Sopimuksen synnyttyä aloitamme sovitun suunnittelu­työn.

Tapaamiset voidaan tarvittaessa joustavasti hoitaa myös virtuaalisesti, joten kysy rohkeasti. Katsotaan yhdessä mikä on paras keino virtuaalitapaamiselle.

Kun ideat materiaaleista, väreistä ja toiminnallisuudesta ovat hahmottuneet, tapaamme välipresentaation merkeissä. Tämä vaihe antaa mahdollisuuden nähdä hieman tulevaa ja tehdä tarvittavia muutoksia sekä tarkentaa ajatuksia projektin tiimoilta. Vaihe on tärkeä, jotta molemmat osapuolet pääsevät vaikuttamaan oikealla tavalla lopputulokseen. Kun suunnitteluprojekti on valmis, teemme siitä kirjallisen huonekortin, jossa on eriteltynä kaikki suunnitellut valaistusratkaisut, kalusteet, materiaalit, värit sekä niiden tarkemmat tiedot. Jos kyseessä on kokonaisvaltainen tilasuunnitelma, rakenteisiin puuttuva muutos tai uudiskohde, teemme pohjapiirustukset ja esittelemme niissä huonekalujen sijainnit ja mahdolliset muutokset seinien sekä oviaukkojen ym. suhteen. Piirrämme yleensä 3D-kuvat suunnittelmiemme tueksi ja visuaalisen tunnelman hahmottamiseksi.

 

Mietityttääkö tulevan muutoksen hinta? Tässä suuntaa antavia hintaesimerkkejä päätöksesi tueksi (sisältäen piirtämisen, materiaalikorttiin merkittynä kalusteet ja valaisimet, pintamateriaalit ja tekstiilit)  

 

Olohuone (koko 20-30m2): noin 1600-2400€

Makuuhuone (koko 10-20m2): noin 1300-1500€

Keittiö: noin 2000-2600€

WC tai pesutilat: noin 1500-2500€

Yksiö: 2500-4000€

Kaksio: 3000-5000€

Neljä huonetta + k: 6000-11000€

Nämä esimerkit ovat siis karkeita arvioita, koska asuntojen koot ja niiden muutostarpeet vaihtelevat suuresti.

 

Varaa aika veloituksettomaan arviointikäyntiin