SISUSTUSSUUNNITTELU

Miten sisustussuunnitteluprojekti etenee?

Kaikki alkaa ensikäynnistä asiakkaan kotona tutustumalla tulevaan muutoskohteeseen. Ensimmäisellä tapaamisella tutustumme muutenkin toisiimme ja voimme yhdessä käydä läpi muutoksen laajuuden, budjetin sekä aikataulun toteutukselle. Tapaamisen jälkeen asiakas saa suunnittelutarjouksen, jonka hyväksyttyä aloitamme sovitun suunnittelutyön.

Kun ideat materiaaleista, väreistä ja tilan tarpeista on hahmottunut, tulemme tekemään materiaaliesittelyn eli eräänlaisen välipresentaation. Tämä vaihe antaa asiakkaalle mahdollisuuden nähdä hieman tulevaa ja tehdä joidenkin asioiden suhteen muutoksia sekä tarkentaa ajatuksia projektin tiimoilta. Vaihe on tärkeä jotta molemmat osapuolet pääsevät vaikuttamaan oikealla tavalla lopputulokseen.

Sitten kun suunnitteluprojekti on valmis, teemme siitä kirjallisen huonekortin, jossa on eriteltynä kaikki suunnitellut kalusteratkaisut, materiaalit ja värit sekä niiden tarkemmat tiedot. Jos kyseessä on kokonaisvaltainen tilasuunnitelma, rakenteisiin puuttuva muutos tai uudiskohde, teemme pohjapiirustukset ja esittelemme niissä huonekalujen sijainnit ja mahdolliset muutokset seinien ja oviaukkojen ym. suhteen.

Mietityttääkö tulevan muutoksen hinta?

Tuntiveloituksemme on 89€/h ( sisältää alv 24% ). Voimme sopia tulevan tilan luonteesta riippuen sovellammeko tunti- vai kiinteää urakkahintaa. Jos projekti on laaja, voi kiinteä hinta olla budjetoinnin kannalta parempi.

Projektinjohdolliset työt suoritamme 79€/h mukaisesti (sisältää alv 24%).

Tässä suuntaa antavia hintaesimerkkejä päätöksesi tueksi (sisältäen piirtämisen, kalusteet ja valaisimet, pinnat ja verhot, sekä materiaalikortin):

  • Olohuone (koko 20-30m2): noin 12-18h
  • Makuuhuone (koko 10-20m2): noin 9-12h
  • Keittiö: noin 20h
  • WC tai pesutilat: noin 12-15h
  • Yksiö: 20-30h
  • Kaksio: 25-35h
  • Neljä huonetta + k: 40-60h

Nämä esimerkit ovat siis karkeita arvioita, koska asuntojen koot ja niiden muutostarpeet vaihtelevat suuresti.

Sisustuskonsultaatio

Joskus tarvetta on pienemmälle neuvonnalle. Tällöin suosittelemme sisustuskonsultointia, jossa etukäteen hieman jutellaan muutoksen tarpeesta ja me tulemme kotiisi materiaalien kanssa ja käymme kodin ongelmakohdat paikanpäällä läpi.

Konsultoinnin minimihinta on 4h X 89€ = 356€ (sis alv 24%).  Veloitettava aika lähtee siitä kun starttaamme toimistolta ja päättyy kun palaamme takaisin. Sisustuskonsultointiin ei sisälly maksutonta ensikäyntiä.

Kysy neuvoja tai pyydä

ilmainen ensikäynti!

YHTEYSTIEDOT

Koto sisustussuunnittelu Rajasuo&Turkki Oy

Petikontie 20

01720, Vantaa

puh. 050 340 4488