REMONTTIKONSULTOINTI

​Oletko harkinnut pintaremonttia kotiisi? Olet ehkä myymässä asuntoa, etkä oikein pysty hahmottamaan mitkä asiat vaativat muutosta tai korjausta. On vaikea pysyä perässä siitä mitä materiaaleja, värejä tai teknisiä ratkaisuja on tänä päivänä olemassa. Tarjolla on paljon kaikkea mutta mikä on sellaista jota kannattaisi käyttää?

Remontti pitäisi saada tehtyä kohtuukustannuksilla, päivitettyä niin että asunnossa voi esimerkiksi samanaikaisesti asua. Ehkäpä haluaisit itse tehdä jotain mutta et tiedä mistä aloittaa ja millä tuotteilla. ​Ei hätää, me autamme sinua  remontin suunnittelussa.

Tulemme kotiisi ja käymme läpi kaikki ne tilat jotka pitäisi saada kuntoon. Neuvomme tuotteissa, ehdotamme värimaailmat, sekä tarvittaessa opastamme luotettavat tekijät kuhunkin työvaiheeseen. Saat lopuksi raportin jossa kaikki nuo osa-alueet, ja pääset toteuttamaan kotisi remontin.

Kustannus remonttikonsultoinnille pääkaupunkiseudulla on 400€ (sis. alv 24%) ja se sisältää kaksi tuntia paikan päällä tapahtuvaa konsultointia ja sen jälkeen paperityöt päälle. Hyvällä suunnitelmalla ja osaavilla tekijöillä säästät aikaa ja rahaa.

Kysy neuvoja tai pyydä

ilmainen ensikäynti!

YHTEYSTIEDOT

Koto sisustussuunnittelu Rajasuo&Turkki Oy

Petikontie 20

01720, Vantaa

puh. 050 340 4488