REMONTTI­KONSUL­TOINTI

​Oletko harkinnut pinta­remonttia kotiisi? Olet ehkä myymässä asuntoa, etkä oikein pysty hah­mot­tamaan mitkä asiat vaativat muutosta tai korjausta. On vaikea pysyä perässä siitä mitä mate­riaaleja, värejä tai teknisiä ratkaisuja on tänä päivänä olemassa. Tarjolla on paljon kaikkea mutta mikä on sellaista jota kannattaisi käyttää?

Remontti pitäisi saada tehtyä kohtuu­kustannuk­silla, päivi­tettyä niin että asun­nossa voi esi­merkik­si saman­aikai­sesti asua. Ehkäpä haluaisit itse tehdä jotain mutta et tiedä mistä aloittaa ja millä tuotteilla. ​Ei hätää, me autamme sinua remontin suunnit­telussa.

Tulemme kotiisi ja käymme läpi kaikki ne tilat jotka pitäisi saada kuntoon. Neuvom­me tuotteis­sa, ehdotam­me väri­maail­mat, sekä tarvitta­essa opas­tam­me luotet­tavat tekijät kuhunkin työ­vaihee­seen. Saat lopuksi raportin jossa kaikki nuo osa-alueet, ja pääset toteut­ta­maan kotisi remontin.

Kustannus remontti­konsul­toin­nille pää­kau­pun­ki­seu­dulla on 400€ (sis. alv 24%) ja se sisältää kaksi tuntia paikan päällä tapahtuvaa konsul­tointia ja sen jälkeen paper­ityöt päälle. Hyvällä suunni­telmalla ja osaavilla tekijöillä säästät aikaa ja rahaa.

Kysy neuvoja tai pyydä ilmainen ensikäynti!

YHTEYSTIEDOT

Koto sisustussuunnittelu Rajasuo&Turkki Oy

Petikontie 20

01720, Vantaa

puh. 050 340 4488