050 340 4488

Stailaamamme asunnot käyvät kaupaksi.

Koto stailaa myytävistä asunnoista viihtyisiä ja puoleensavetäviä. Ammattilaisina näemme ostajan kannalta jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut ja teemme toteutukset aina aikataulussa. Uskomme että harmoninen kokonaisuus on myös myyvä. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluu niin kiinteistövälittäjiä kuin yksityisiä asunnonmyyjiä.

Stailaukset yksityisille ja yrityksille

Mistä aloittaa stailaus?

Soitto tai sähköposti meille, sekä lyhyt selvitys toiveistasi. Tulemme käymään kodissasi tai tilassa jossa tarvitaan kalustusta ja stailausta tiettyyn tarkoitukseen. Kerromme ajatuksemme ja kustannuksen itse työstä. Meillä on kalusteita ja somisteita joiden avulla saamme aikaan juuri sen tunnelman mitä milloinkin tarvitaan. Palvelemme yksityisiä henkilöitä sekä yrityksiä.

Mitä stailaus maksaa?

Hinnoittelemme jokaisen työn erikseen, mutta esimerkkinä myyntiin menevä tyhjillään oleva 1h + k on yhteensä 1240€. Työ pitää sisällään tavaranoudot, kuljetuksen, stailauksen, sekä purkamiseen tarvittavan työn ja takaisin kuljetuksen. 

Jos kalusteet jäävät asuntoon, määrittelemme kuukausivuokran joka on noin 100-800€, riippuen tavaramäärästä. Emme peri ensimmäisestä kuukaudesta kalustevuokraa.

Miten stailaus etenee?

Jos tarjouksemme miellyttää, voimme sopia stailauspäivän ja sen keston. Vuokraamme kalusteita ja somisteita myös pidemmäksi aikaa, joten työ on helposti räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin.

Mitä hyötyä on myynti­stai­lauk­sesta?

Myyntistailauksissa saadaan vähennettyä myyntiaikaa sekä lisättyä huomattavasti mielenkiintoa asuntoa kohtaan. Meillä on useamman vuoden kokemus stailausten toimivuudesta myynnin edistäjänä. Moni kiinteistövälittäjä on huomannut stailauksen tuoman edun ja käyttää aktiivisesti palvelujamme oman työnsä vahvistuksena.