050 340 4488

Sisustussuunnittelutoimisto KOTO

Ainon ja Tiian tiet kohtasivat yhteisen työnkuvan kautta ja sattuman sanelemana vuonna 2010. Yhteisten tuumailujen jälkeen päädyttiin kokeilemaan yritysten ja voimien yhdistämistä. "Koto" nimi jäi elämään hyvän muistettavuuden sekä sopivasti suomalaisen suutuntuman ansiosta. Ja niin vuonna 2013 he rupesivat yhdessä yrittäjiksi.

Yhteinen yritys on ollut Tiialle ja Ainolle monien vaiheiden ja kasvukipujen ansiosta kuin pieni lapsi joka on ensin ryöminyt, oppinut sitten konttaamaan ja kävelmään. Nyt osataan jo juosta ja jopa hyppiä. Joka päivä ihmetellään ja ihastellaan uusia asioita ja yrityksemme kasvua. Nöyrästi ja kiitollisena haluamme kehittää sekä vaalia Kotoa ja tarjota sen palveluja sekä iloista asennetta vuodesta toiseen, aina vain paremmalla asiantuntemuksella.

Sisustustussuunnittelutoimiston pyörittämisen lisäksi avasimme 2017 Värisilmä Showroom Petikon myymälän. Toimimme Vantaalla sekä Värisilmä kauppiaina että suunnittelutoimiston suunnittelijoina. Lisäksi kasvumatkallamme on mukana auttavia käsiä: Sisustussuunnittelijat Johanna Kangas ja Pia Wartiainen tekevät upeita koteja suurella sydämellä ja ammattitaidolla Ainon ja Tiian rinnalla.

Rakkaudesta KOTOON
Tiia ja Aino