050 337 2398

Sisustussuunnittelutoimisto KOTO

Tiemme kohtasivat yhteisen työnkuvan kautta ja sattuman sanelemana vuonna 2010. Pian huomattiin, että suunnittelijoina täydennämme toinen toisiamme Ainon markkinointiosaamisen sekä Tiian rakennusalan taustojen kautta. Näin päätimme yhdistää voimamme ja siitä syntyi Koto Sisustussuunnittelu vuonna 2013.

Yhteinen yritys on ollut meille monien vaiheiden ja kasvukipujen ansiosta kuin pieni lapsi, joka on ensin ryöminyt, oppinut sitten konttaamaan ja kävelemään. Nyt osataan jo juosta ja jopa hyppiä. Joka päivä ihmetellään ja ihastellaan uusia asioita ja yrityksemme kasvua. Nöyrästi ja kiitollisena haluamme kehittää sekä vaalia Kotoa ja tarjota sen palveluja sekä iloista asennetta vuodesta toiseen, aina vain paremmalla asiantuntemuksella.

Sisustussuunnittelutoimiston lisäksi avasimme 2017 Värisilmä Showroom Petikon myymälän. Toimimme Vantaalla sekä Värisilmä kauppiaina että suunnittelutoimiston suunnittelijoina. Lisäksi kasvumatkallamme on mukana auttavia käsiä: sisustussuunnittelijat Sara Antila, Johanna Kangas, Pia Wartiainen ja Tiia Savolainen tekevät upeita koteja suurella sydämellä ja ammattitaidolla meidän rinnalla.

 

Rakkaudesta KOTOON
Tiia ja Aino