050 340 4488

Tervetuloa Kotoon!

Rakennatko uutta tai remontoitko vanhaa? Autamme sinua unelmiesi kodin toteutuksessa!

Oletko rakentamassa, mutta et ole varma onko pohjapiirrustus täydellinen teidän tarpeisiinne? Miten valaistus toteutetaan? Kaikuuko korkeissa tiloissa? Entä pintamateriaalien yhteensovittaminen läpi talon? Esimerkiksi näissä kysymyksissä teitä auttavat sisustussuunnittelijat Tiia Turkki ja Aino Rajasuo.

Vai suunnitteletko remonttia, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle ja kuinka toteuttaa ajatus kustannustehokkaasti? Kuinka varmistaa, että toiminnallisuus paranee ja lopputulos on yhteneväinen ja kaunis? Myöskin näissä kysymyksissä voimme auttaa – lue lisää remonttikonsultointipalvelustamme.

 

Iloitsemme kaikista sisustussuunnitteluprojekteista: niin pienen yksiön verhosuunnitelmasta, kuin suuremmasta uudiskohteesta täysvaltaisella palvelupaketilla. Ideoimme myös keittiö- tai kylpyhuoneremontit, sekä stailaukset. Unelmatyömme ydin on tyytyväinen asiakas, jonka oma unelma on saavutettu.

Toimipisteemme on Vantaalla Petikossa ja pääsääntöisenä palvelukenttänämme toimii pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa) sekä muu Uudenmaan alue. Liikumme kevyesti pääkaupunkiseudulta myös muualle Suomeen.

Ota yhteyttä!

Aino ja Tiia

Instagram: @koto_sisustussuunnittelu

Kysy neuvoja tai pyydä ilmainen ensikäynti!