TOIMITILOJEN SISUSTUS

KODIN MUODONMUUTOKSET

TYYLIÄ KAIKKIIN TILOIHIN

EDUSTAVAT TOIMISTOTILAT

MYYNTISTAILAUKSET

Rakentajalle

Oletko rakentamassa, mutta et ole varma onko pohjapiirrustus täydellinen teidän tarpeisiin? Entäs pintamateriaalien yhteensovittaminen läpi talon? Miten valaistus toteutetaan? Kaikuuko korkeissa tiloissa? Esimerkiksi näissä tärkeissä kysymyksissä voimme auttaa.

Työpaikan ilme

Arveletko että työympäristösi viihtyisyys ei ole paras mahdollinen ja kaipaisi päivitystä. Me voimme auttaa myös työympäristön suunnittelussa tai vaikka uuden myymälän ilmeen rakentamisessa.

Remontoijalle

Suunnitteletko remonttia, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle ja kuinka toteuttaa ajatus kustannustehokkaasti, niin että toiminnallisuus paranee ja lopputulos on yhteväinen ja kaunis. Myöskin näissä kysymyksissä voimme auttaa.

Stailaus

Tarvitsetko kotiisi myyntistailausta, tai ehkä perhejuhlat tulossa ja riittämätön kalustus tai tunnelma ei sovi lainkaan ajatuksiisi toimivasta tilasta. Kutsu meidät paikalle. Teemme asunnostasi houkuttelevan ja toimivan joko tulevalle ostajalle, tai niille vieraille joille haluat tarjota elämyksellisen hetken juhlissasi.

Uutta ilmettä

Et ole valmis tekemään suurempaa remonttia, mutta koti kaipaisi pienempää päivitystä. Et ehkä itse keksi mitä muutos voisi olla. Pyydä meidät avuksi niin voit pienilläkin muutoksilla saada “uuden” ihanan kodin.

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät suosikkituotteemme, joilla saat uutta ilmettä kotiisi tai muualle.

Koto Sisustussuunnittelussa toimivat sisustussuunnittelijat Tiia Turkki ja Aino Rajasuo. Toimipisteemme on Vantaalla TaloTalossa ja pääsääntöisenä palvelukenttänämme toimii pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa) sekä muu Uudenmaan alue. Liikumme kevyesti pääkaupunkiseudulta myös muualle Suomeen.

Iloitsemme kaikista sisustussuunnitteluprojekteista: niin pienen yksiön verhosuunnitelmasta, kuin suuremmasta uudiskohteesta täysvaltaisella palvelupaketilla. Ideoimme myös keittiö- tai kylpyhuoneremontit, sekä stailaukset. Unelmatyömme ydin on tyytyväinen asiakas, jonka oma unelma on saavutettu.

Näiltä sivuilta löydät kaiken mitä Sinun tarvitsee tietää  sisustussuunnitteluprojektista sekä meistä sisustussuunnittelijoinaSuunnittelumme lähtökohtana ovat aina asiakkaan toiveet ja odotukset. Ota yhteyttä ja kysy neuvojamme. Olemme valmiina auttamaan niin suurissa kuin pienissäkin elämän muutoksissa.

Kohdataan Kotoillen!
Aino ja Tiia

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Sisustussuunnittelu-sivulla pääset tutustumaan kuinka sisustussuunnitteluprojekti etenee sekä annamme hintaesimerkkejä eri kokoisista ja tyyppisistä tiloista. Galleria on kokoelma kuvia kohteistamme sekä huoneista, jotka ovat suunnittelumme myötä saaneet uuden elämän. Blogistamme voit tutustua tarkemmin aiempiin kohteisiimme.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

OUR CLIENTS