050 337 2398

Päätimme 11 vuotta takapihan tonttia katseltuamme rakennuttaa siihen talon. Kyllä, aivan oikein, emme lähde itse tekemään, vaan haetaan toimija joka rakentaa talon puolestamme, mielellään yhdestä osoitteesta kaikki.

Vaiheita on ollut monia, myös ideoita talon ulkonäköön, materiaaliin ja sijoitukseen tontilla on ollut satoja. Koska työkseni myös talojen kanssa puljaan, on tietoa ja ideoita ehkä liikaakin. Koitan tarrautua ajaukseen ja mantraan jota asiakkaillenikin hoen, että jos on monta vaihtoehtoa jotka kaikki tuntuu sopivalta ja ihanalta, niin ei ole väliä minkä niistä valitsee. Varmasti lopputulos on silloin myös sellainen joka tuottaa iloa. Valinta ja suunta on vain tehtävä.

Edellinen kotimme, joka oli 50-luvun talo kaikkine suloisine piirteineen ja epätäydellisine osa-alueineen piti sisällään omanlaisensa tunnelman jota rakastin. Nyt kun talo on uusi, haluan siltä taas toisenlaista tunnelmaa. Huomaan kuitenkin kuinka vanhat talot kiehtovat minua enemmän kuin uudet, joten mitään liian linjakasta ja steriiliä ette tule näkemään ratkaisuissa. Kodikkuus ja tunne että koti huokuu lämpöä on minulle henkilökohtaisesti tärkein asia. Tältä talolta vaadin myös toimivuutta ja oleskelussa sellaista loogisuutta jossa asiat ovat niillä paikoillaan jotka meidän perheelle ovat tärkeitä. Haluan korostaa niitä osa-alueita joissa ennen on ollut puutteita. Niissä en tingi vaikka toiselle ne saattavat tuntua oudoilta ratkaisuilta. Tulen kertomaan aina, miksi teemme näin ja mitä haen miltäkin toiminnolta.  Viihtyisiä lukuhetkiä seurassani.